Followers

Happy Wedding's Day

12 Jun 2011-Hari persandingan 2 sahabat karibku.

Alamak!! dh lewat nie nk cite n update kt Blog. HuHuHu..akibat x de mood n malas kn!
Tak pe la..bukan Blog sape2 pon..Blog ako gak, suke hati ako la kn. hehehe..
Jangan marah a'aah...main2 ja bah :p..Layan ok! (",)

Bah!! last week ako busy dengan undangan 2 sahabat karib ku nie..Munir and Sharil. Fuh!! masing2 pada tarikh yg sama,..mcm mn nie? (dlm hatiku..huhuhu) ok. Planning pergi umah Munir dlu pas2 p rumah shahril..tapi! last2 terbalik lak plak, p umah shahril dlu bermalam d sn and then rushing dlm hari yang sama p umah munir.. ako sangat bergantung harap pada sahabat ku Zahid Nor..coz dia je yg boleh drive dengan bantuan GPS. hehehe! keta ako d KK la...nasib ada Zahid Nor! Tq Genk. so, at the same times dapat jgak la kami jumpa bersama time tue..Full Blast ok! mkn mcm2...huhuhu! *mmg perut dh agak kedepan ckit..Hmmmm mkn byk lagi! sure...sure..mcm nk pecah dh perut time tue! Not cover2 lagi ok..HaHaHa! 

Ok la, Tak lupa jgak..Thnx also kepada sahabat dan kira abang angkat ako la..Abd Hakim, dia lah yg bg ako tiap kali dtng Sijangkang, Klang. Bg tumpang umah dia dan hantar n ambik ako kt KTM. Tq so much bro..(",) really appreciate it.

Bah! mo berpantun  or sandiwara dlu...lols :)


Bila mata bertentang mata
Kasih berpadu cinta terjalin
Bila sudah seiya sekata
Lalu bersanding di atas pelamin


Sungguh cantik anyaman rotan
Buat hamparan raja sehari
Sama cantik sama sepadan
Bagaikan raja dengan permaisuri.


Di ijab kabul suami dan suami
Jodoh pertemuan sudah tersurat
Berkasih sayang suami isteri
Semoga berbahagia dunia akhirat

p/s: copy paste je pon...wkwkwkwkwkwk. :p

Munir and his Wife

Shahril and Me (Not his wife ok) Hahaha

Selamat Pengantin Baru buat kedua2 sahabatku..wish u all the best! semoga selamat dunia akhirat dan jodoh ke akhir hayat..dapat anak yang soleh dan soleha. So, lepas nie tunggu giliran ako la plak k..:p (bila la agaknye yee...?) hahahaha. ^_^

No comments:

Post a Comment

SETAKAT DISEMBER 2017 INILAH PERJALANANKU - AHMAD BIN LAKIBUL

Salam, Aku just nak share gambar-gambar aku travel selama ni. Ahmad Lakibul's Travel Ahmad Lakibul's Travel ...