Followers

Transformers 3: Dark of The Moon

Hello Guys..(",)
Hari ini ako nk cite la psal Transformers 3 nie coz td ako p The Mines T'Gok Transformers citer yg ako tunggu2 sekian dr awal tahun..HeHeHe walaupon ako nie tak la kaki wayang...ako layan2 yg berbaloi je bagi ako nk byr tiket wayang n yg mmg best..hehe!! klu yg ako rasa yg agak suam2 kuku tue citer dia ako download or tak pon..tggu vcd dia je lah! :p


Transformers 3 : Dark of The Moon
Rates : 3.9/5 STARS

Mula2 masa T'Gok trailer dia kt youtube excited sngt sngt n Must watch la kunun!! coz siri pertama, kedua ako dh T'Gok..so i should T'Gok Jgak la citer yg ke- 3 nie..! so, ape yang ako boleh katakan Memang BEST!! tp ada jgak la part2 yg agak memboring kan, duration citer pon dh ambik 2 jam 30 minit mcm tue..tapi apa2 pon Thumbs Up la! yg buat ako betul2 nk tgok Transformers nie coz dr segi Grafik dan Teknologi pem Filem man automotif..robot2 kan! suke tengok dan bunyi bila Transform kereta jadi robot..hehehe! so, ako tak nak la cite panjang2..janji bagi ako menghiburkan dan berbaloi untuk ako byr tiket wayang..HeHeHe!! so, Optimus Prime la jgak yg staring dia..sedih la plak c Sentinel membelot la plak sbb dia dh tak mahu hidup dgn manusia lagi..last2 mati J'Gak!..c Bumbble Bee plak ckit lagi mo kena timbak "mati" tp..staring jgak bah kn..Optimus dtng kc selamat!! HeHeHe. So, sinopsis dia..ako mo copy paste dr page orang lain ja la..kamu baca ja la ya..!! ako malas..hahaha lols


Sinopsis Transformers 3 Dark of The Moon

Autobots yang diketuai oleh Optimus Prime sekali lagi kembali untuk menentang musuh utama beliau iaitu Decepticons. Selepas kekalahan Decepticons pada 2009 iaitu dalam Transformers 2 Revenge of The Fallen, mereka datang untuk menuntut bela daripada Autobots. Dalam filem terbaru Transformers 3 Dak of The Moon, Autobots dan Decepticons telah terlibat dengan pergelutan di ruang angkasa yang sangat berbahaya melibatkan U.S dan Russia. Sekali lagi khidmat Sam Witwicky dan kawan robot beliau diperlukan untuk menyelesaikan pergelutan tersebut. Dalam Transformers 3, terdapat beberapa karakter baru termasuk karakter jahat dalam bentuk Shockwave (gelombang maybe). Karakter tersebut sudah lama digunakan dalam Transformers dimana ia merupakan pemimpin Cybertron apabila Autobots melawan Decepticons di angkasa.


TGV The Mines
Thnx Ain temankan mat tgok wayang hari ini [3 Julai 2011] last minutes invite ain and  rasa bersalah plak, kesian ain rushing sbb mat..terpaksa nek teksi dr KL Sentral lepas dr Shah Alam kenduri kawin kwn dia..kena plak tambang RM40. HuHuHu!! "sabor je lah" rasa bersalah plak..tp mat sngt hargai dh rinduu kt ain :p. Thnx anyway...(",) ayat yang ako gelak sepanjang hari ini..citer psal ain citer nk cuci kereta..ako slumber n confident nye ckp hantar la p "work shop" klu tak de masa..terus ain muke blur n slumber je ckp..bukan work shop la.."Car Wash" hahaha..betul3!! tue la payahnye berbual sambil ber Facebook kt Hp. HeHeHe!! 

5 comments:

  1. Congratz! New Wasaber. Follow all the Wasabers to stay connected among Wasabers. ;)

    -Krew WSB-

    ReplyDelete
  2. belum tenguk jugak..ahaha..xtau bila ada masa ni..

    happy blogging k..

    jemput ke blog saya..saya pun wasaber jugak..
    http://saveq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. transformers 3d bestt!! sy bg 5/5! hehe..btw sy follower yg ke 28 & juga wasaber. klu sudi, visit & follow me back..sy pun baru ja tulis review psl T3..hehe ^^

    ReplyDelete
  4. Thnx to all of u..genk2 wasaber :p really nice to meet u guys..

    ReplyDelete

SETAKAT DISEMBER 2017 INILAH PERJALANANKU - AHMAD BIN LAKIBUL

Salam, Aku just nak share gambar-gambar aku travel selama ni. Ahmad Lakibul's Travel Ahmad Lakibul's Travel ...