Followers

1Kampus.com : Contest Duit Raya 2011





1Kampus.com Saya mahu duit raya! Yeah!




Bro!!..gua tak nk citer panjang bro pasal 1kampus.com nie, ape yang gua nk korg "LIKE" dlu page nie kat (* klik the link) FACEBOOK or  TWITTER info semua ada kat sn bro! senang tak payah nk explain banyak..make sure u have done to LIKE the page Ok! cepat Bro raya dh nk dekat Bro! gua nk menang duit raya nie bro! ape yg gua nk korang support je page nie..lepas tue follow. Tak nk cite panjang bro..bak kata pepatah "Tak kenal maka ko Tak Tahu la Bro" HeHeHe..^^

Ape2 pon Bro!! gua nk sampaikan ucapan raya boleh tak?..."Ape pon tak boleh"  (bak kata kumpulan Jambu)..HeHeHe! Nie gua punye Blog Bro..suke hati gua la!! (Just for kidding n fun) ok Bro! kesempatan ini gua nk ucapakan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin buat semua ahli keluarga, kengkawan..0-0 ek! nnt dtng Sabah jemput2 lah ke rumah makan "spaghetti" gua masak bro! lain dari yang lain di waktu HARI RAYA gua masak western food punye..Terbaik Bro!! ape2 Thnx so much Bro!..and wish u all The Best ^_^ cauu dlu Bro..Salam!

3 comments:

SETAKAT DISEMBER 2017 INILAH PERJALANANKU - AHMAD BIN LAKIBUL

Salam, Aku just nak share gambar-gambar aku travel selama ni. Ahmad Lakibul's Travel Ahmad Lakibul's Travel ...