Followers

MY 1st ENTRY IN 2017



Salam!




wohooo..HaHaHa ok ni 1st Entry aku utk tahun ni. So, what do u expect? malas dan x ada masa. Hmmm I'm so sorry. Bukan apa, kadang 2,3 kali jgak aku jenguk BloG aku ni dlm seminggu, niat nk update tu mcm2. Tp aku tak ada upaya nak mula update Blog ni. Aku tahu..last update masa pergi Hong Kong hari tu, itu pon baru masuk part 2..tak habis lagi :'(

sebelum aku lupa, aku nak listedkan hutang-hutang aku utk update travel time aku dlm Blog ni nnt. Means yang aku dh pernah travel la tapi x masuk lagi cerita kat sini:-

1. Melbourne, Australia
2. Tioman Island
3. Hatyai - Krabi - Phuket, Thailand
4. Hong Kong - Macau - China
5. Umrah with Andalusia
6. Istanbul, Turkey
7. Langkawi


Banyak kan? korang doa-doakan lah aku ye semoga ada kelapangan masa dan semangat semula utk buat enrti dan celoteh dalam blog ni, Alahaiii rindu nya!

aku nak mengadu sikit ni, kat Jabatan aku ni Seksyen Pembangunan aku sorg je pegawai di sini. Mana tak nye sibuk sepanjang masa, meeting + outstation + site visit dan bukan mcm dlu lagi time aku kat KKLW. Tp aku enjoy hehe! cuma nk curi masa tu agak sukar sikit, ada pon malas tahap gaban. #alasan

kekeke! Jawapannye x da mood + malasAah sudah.

ok Bye!.......nnt aku update taw.

No comments:

Post a Comment

SETAKAT DISEMBER 2017 INILAH PERJALANANKU - AHMAD BIN LAKIBUL

Salam, Aku just nak share gambar-gambar aku travel selama ni. Ahmad Lakibul's Travel Ahmad Lakibul's Travel ...